Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Biomate Gilisztahumusz
Biomate Gilisztahumusz

Biomate Gilisztahumusz

Válassz kiszerelést
3 liter1 190 Ft
20 liter5 991 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

1 190 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3706 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

A Biomate Gilisztahumusz egy 100%-ban szerves és ökológiai, nem toxikus anyag, melynek használatával kiváló minőségű növények állíthatók elő, a mikroorganizmusok, enzimek, növényi tápelemek és a testfolyadék szervesen gazdagítják a talajt, közben szabályozzák PH egyensúlyát, biológiai és fizikai tulajdonságait. Használható az összes mezőgazdasági művelésben, növeli a szerves anyagok mennyiségét a talajban, használatának köszönhetően a növények erősebben, gyorsabban növekednek és érnek, korábbi betakarítás lehetséges, valamint a termésmennyiség 30%-kal is több lehet.

Főbb tulajdonságok

  • 100%-ban kiváló minőségű, ízű, aromájú növények
  • segíti a szennyezett és a vegyi anyagok felhasználása miatt eleszegényedett területek rehabilitációját
  • 100%-ban szerves, 100%-ban ökológiai, nem toxikus
  • nem szennyezi a vizet, a levegőt és a talajt
  • nem tartalmaz adalékanyagot
  • szervesen gazdagítja a talajt, szabályozza a növény PH egyensúlyát, biológiai és fizikai tulajdonságait
  • gyorsítja a növények gyökérnövekedését és sűrűségét
  • a talaj mikroorganizmus-aktivitása nő és vízmegtartó képessége is jelentősen növekszik

Gyorsítja a növények gyökérnövekedését és sűrűségét, így a növény erősebben tud fejlődni, továbbá javul a növények gyökérbetegségekkel szenbeni ellenálló képessége. A gilisztahumuszban lévő tápanyagok, makro-és mikroelemek az öntözés során lassan oldódnak fel, így hosszú időn át táplálják a növényt, tehát üka humusz iránti igény idővel csökken. A talaj mikroorganizmus-aktivitása nő és vízmegtartó képessége is jelentősen növekszik. Szabályozza a talaj PH egyensúlyát, lehetővé teszi a foszfor, kálium, vas stb. oldhatóságát a talajban, így a növény fel tudja venni a tápanyagokat.

A gilisztahumuszról (vermicompost)

A férgek (giliszták) munkájuk során átadják a komposztba (humuszba) az emésztőrendszerükben és a testük körül képződő testfolyadékokat, amely védelmet biztosít a növényeknek a betegségekkel szemben, javítja az állóképességet, a zöldségek és gyümölcsök minőségét, természetes aromáját. A giliszták emésztőrendszere számos olyan mikroorganizmust tartogat, amelyek hasznosak a növények számára: nitrogén, mikoralis gombák, természetes növekedési hormonok, amelyek antibiotikus hatásúak, valamint enzimek. A koncentrált tápanyakokkal együtt átadódó enzimek a növények egészséges és gyors növekedését eredményezik.

 

3 liter1 190 Ft
20 liter5 991 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.