Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Canna Aqua Clay Pebbles agyaggolyó 45l
Canna Aqua Clay Pebbles agyaggolyó 45l

Canna Aqua Clay Pebbles agyaggolyó 45l

Raktáron

9 750 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO2850 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén
Gyártó honlapja

Termékleírás

A Canna Aqua Clay Pebbles agyaggolyó 45l terméket agyag-granulátumból égetik, amely ideális táptalaj gyakorlott termesztők által történő felhasználásra. Egyedülálló szerkezetüknek köszönhetően az agyagkavicsok tökéletes alapot kínálnak azoknak a termesztőknek, akik az egész termesztési folyamat során, egyszerű módon szeretnék ellenőrizni növényeik tápanyag-felhasználását és nedvességszintjét.

Az agyaggolyót olyan különleges agyagfajtákból gyártják, amelyeknek alacsony az oldható sótartalma. Emiatt rendkívül alkalmasak recirkulációs művelési rendszerekben való felhasználásra. Nagyfokú porozitás és levegő-tartalom jellemzi, s ez olyan erős gyökerek fejlődését serkenti, amelyek jól megtartják a táptalajt. Szervetlen, semleges pH-értékű, gombáktól mentes készítmény, mely olyan optimális, heterogén szerkezetet hoz létre, ami a gyökér fejlődése szempontjából ideális.

Jó alapot biztosít az optimális növekedéshez és virágzáshoz. A CANNA CLAY PEBBLES, AQUA VEGA és AQUA FLORES termékekkel kombinálva a legmagasabb terméshozamot nyújtja. Előbb az AQUA VEGA-t, majd az AQUA FLORES-t kell alkalmazni, utóbbit akkor, amikor a virágok kezdenek kifejlődni. Általában ez 1-3 hét elteltével következik be, napi 12 órás megvilágítás mellett.

Használata:
Alkalmas valamennyi hidroponikus rendszerben való használatra.
Először vízben öblítse ki a CANNA CLAY PEBBLES agyagkavicsokat, hogy az esetleges különálló, apró részecskéket eltávolítsa, megelőzve az öntöző-rendszer elzáródásának bekövetkezését. A cserépben lévő komposzt vízelvezetésének tökéletesítésére is használható. Ennek érdekében a virágcserépbe először egy 4 cm vastag CANNA CLAY PEBBLES agyagkavics-réteget kell tenni, a komposzt elhelyezését megelőzően. (A műanyagzsák újra hasznosítható.)

További információ a termékről itt érhető el.

 

Kapcsolódó termékek

  • Canna Aqua A/B Vega tápoldat
  • Canna Aqua A/B Flores tápoldat
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.