Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Air-pot cserép (3/5/9 liter)

Air-pot cserép (3/5/9 liter)

Válassz kiszerelést
3 liter2 390 Ft
5 liter2 891 Ft
9 liter3 890 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

2 390 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3346 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Az Air-Pot cserép (3/5/9 liter) radikális kialakítása aktívan elősegíti az egészséges gyökerek fejlődését. Aktívan fokozza a gyökérnövekedést és újrafelhasználható. Az egészséges gyökerek egészséges növényeket, gyorsabb növekedést és nagyobb termést jelentenek. A növények eltávolítása vagy beültetése rendkívül egyszerű, és a szezon végén a tartályok egyszerűen tárolhatók.

Méret

  • 3 liter: Ø 19,5 cm, magasság: 21,5 cm
  • 5 liter: Ø 23,2 cm, magasság: 23,5 cm
  • 9 liter: Ø 26,8 cm, magasság: 27,5 cm

Működési elv

Az edény falának alakja minden gyökeret egy léglyuk felé vezet. A levegő kiszárítja a hegyet, megmetszi és serkenti a gyökér elágazását. A folyamat addig ismétlődik, amíg egészséges rostos gyökerek tömege nem lesz. A léglyukak a termesztőközeg tökéletes vízelvezetését és levegőztetését is biztosítják, ideális feltételeket teremtve az egészséges baktériumok számára, hogy több tápanyagot juttathassanak a növénybe. A jobb gyökerek és a gyorsabb növekedés egyúttal azt is jelenti, hogy az Air-Pot termesztett növények több vizet és tápanyagot igényelnek (a kézi öntözés hatékony). A tartályok tetején két vagy több sor vágatlan kúp található, hogy a víz ne folyjon túl. Ahol lehetséges, javasolt a csepegtetővel történő öntözést, amelyet a professzionális termelők alkalmaznak.

 

3 liter2 390 Ft
5 liter2 891 Ft
9 liter3 890 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.