Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
Superthrive

Superthrive

Termék kód: GRO1186

liter:
15 ml2 490 Ft
30 ml3 800 Ft
480 ml24 500 Ft
960 ml45 990 Ft

2 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A SuperThrive 1940 óta töretlen sikerű, díjnyertes tápanyagkiegészítő. Bármilyen növény számára, bármilyen klimatikus viszonyok között, bármilyen termőközegben használható. 50 természetes vitamin és növényi hormon gondosan válogatott, erősen koncentrált elegye. 4 liter vízhez 1 csepp elegendő. A ~ nem trágya vagy tápoldat, nem helyettesíti azok használatát. Kezdő kertészek, lelkes növénykedvelők is igen jó eredményeket érhetnek el segítségével! Rendkívül elismert a leromlott állapotú növények "talpra állítása", a nehéz, szélsőséges körülmények között növekedők támogatása terén.

A Superthrive egy magas koncentrációjú, nem mérgező vitamin oldat, mely kertészek és amatőrök számára is nagy segítség lehet. Bármilyen növényzet felpezsítésére, erősítésére alkalmas. Tökéletes választás akár termőföldes termesztés, hidropónia esetén, akár levélpermetként alkalmazzuk.

A Superthrive maximálja a növény potenciálját azáltal, hogy gyorsan segít igen erős gyökérzetet felépíteni. A Superthrive feltölti a talajt, hogy az természetes módon táplálhassa a növényeket, ahogy optimális körülmények közt tudná.

A superthrive 1939 óta az elsőszámú eszköz a kertészek kezében. Fenntartja a kémiai egyensúlyt, növeli a terméshozamot, segíti az átültetés miatt sokkolt növények egészségének visszaállítását.

A Superthrive használói gyorsabb növekedésről, könnyebb szaporításról, élénk színekről, nagy terméshozamról, erősebb gyökerekről, valamint életteli, erős és egészséges növényekről számolnak be.

A Superthrive nem mérgező, így ehető növények, mint a gyümölcsök és zöldségek eetében is alkalmazható.

Az átültetés rendkívüli stresszhatásnak teszi ki a növényt, ami negatívan befolyásolja a növény egészségét. Fáknál lombvesztést, más növényeknél sárgulást, gyökérroncsolódást okoz. Használja a Superthrive-ot átültetés előtt: áztassa a gyökérlabdát superthrive-os oldatba, majd átültetés után itassa át földjét az oldattal.

Ajánlott a Superthrive-ot és a növényvédőszereket különböző napokon alkalmazni, mivel hatásukban nagyon különböznek.

A Superthrive oldatot növénypermetként is használhatja. Érdemes a levelek fonákjára fújni, ahol a növény könnyebben fel tudja venni a tápanyagot.

A Suprthrive-ot öntözőrendszerben és hidropóniában is használhatja.

Superthrive használata után legalább 24 órát várjon a következő öntözéssel.

A legjobb eredmény elérése érdekében ne keverje be előre a Superthrive oldatot. Javasoljuk, hogy a használat napján keverje be az oldatot.

Adagolás:

Általános higítási aránya: 6 ml / 1 liter víz

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.