Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Rejtek Üdítős Fém Doboz

Rejtek Üdítős Fém Doboz

Ezt a terméket eddig 101 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

3 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1605

Termékleírás

A kis fém dobozos üdítős ital méretei, súlya megegyező az eredeti csomagolású termékkel. A különbség természetesen a belsejében rejlik. Úgy lett kialakítva, hogy elhelyezheted benne a féltett kincseidet. Magaddal viheted az utazásaid során és otthon is tarthatod teljes biztonságban tudva titkaidat.

 

A belsejében kialakított üregben úgy helyezhetjük el a  tárgyakat, hogy senkinek nem szúr majd szemet, hogy mi lehet ebben a dobozban. Kialakításának köszönhetően elfér a táskában, kézben. Az utcán sem feltűnő, mivel egy teljesen hétköznapi termék kinézetével rendelkezik, amit bármelyik üzletben megvehettél volna.

 

Az általunk kínált kis dobozos kólás tároló nagyon jó választás bárkinek, akinek van rejtegetnivalója. Ajándékba is kiváló választás lehet, vagy egy házibuliban is megviccelheted a vendégeket. A belseje légmentesen záródik és egy csavaros fém kupakkal rendelkezik, aminek a segítségével kinyithatod a terméket. 

A doboz mérete 0.33L.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.