Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén

Törzsvásárlói programunkban automatikusan részt vesz minden vásárlónk, aki online felületen érvényes regisztrációval rendelkezik webshopunkhoz. Csak 18. életévét betöltött és fogyasztónak minősülő természetes személyek vehetnek részt törzsvásárlói programunkban.

A törzsvásárlói kedvezmény használata: Internetes áruházunkban a felhasználó automatikusan megkapja az őt megillető kedvezményt a végösszegből. A vásárlást összesítő lapon láthatja az kedvezmény mértékét.

Kedvezmény nem vonható őssze más kedvezménnyel.

A törzsvásárlói program csak online működik, bolti vásárlás esetén nem tudjuk biztosítani a kedvezményeket.

Személyes fiókodban nyomon követheted a halmozott vásárlásaid összegét és láthatod, hogy mekkora kedvezményre vagy jogosult. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:

A kártya kedvezménye 5% 7% 10%
Halmozott vásárlás összege 30 000 – 50 000Ft 50 000 – 100 000Ft 100 001Ft -

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
A törzsvásárlói rendszer a már teljesített és befizetett rendelések után tud csak kedvezményeket számítani.

Az online törzsvásárlói programban 2012.05.08-tól lehet gyűjteni a halmozott vásárlás összeget.

A kedvezmények részletes ismertetése:
A kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.gomoa.net internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. A kedvezmények a bolt teljes kínálatára érvényesek.


A Törzsvásárlói rendszerben való részvétel feltételei:

  • Amennyiben a Törzsvásárlói rendszer bármely részével visszaélés történik, Cégünk jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
  • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, Cégünk jogosult azt a nyilvántartásból törölni.
  • Cégünk jogosult a Törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.gomoa.net honlapon.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Gomoa online Törzsvásárlói rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársunk készséggel segít Önnek:

Hétfő-péntek: 08-16 óráig.
Telefon: 06 20-298-8250
e-mail: info@gomoa.net