Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Lumatek Pro 400/240V Digitális Dimmerelhető Trafó + Izzó Szett

Lumatek Pro 400/240V Digitális Dimmerelhető Trafó + Izzó Szett

Nincs Raktáron

77 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2898

Termékleírás

Lumatek Pro 400/240V 600W Digitális Dimmerelhető Trafó + Izzó Szett

 

A szett 1 db 600W-os dimmerelhető előtétet és 1 db 600W-os 400V-os GE PSL izzót tartalmaz.

 

Kifejezetten arra tervezték, hogy segítsen a hobbi termelőknek, de természetesen a profik is nagy hasznát veszik.

 

Megvásárlásával nemcsak a digitális transzformátorok előnyeit élvezheted és használhatod a hagyományos, 240V-os nátrium és fémhalogén izzókat, de a 400V-os, professzionális kertészeti nátrium izzók sem okoznak gondot neki. A trafóval egyszerre vezérelheted és táplálhatod bármelyik izzót.

 

A mikroprocesszoros és szoftvervezérelt elektronika segítségével a Lumatek Pro 400/240V-os trafó 120kHz-es frekvencián működik. Ez azért nagyon fontos, mert ezzel a működési frekvenciával lényegesen nagyobb fényt állít elő, mint a hagyományos, 50 Hz-es trafók. Ez a megnövekedett hatékonyság azzal is jár, hogy ugyanannyi energiából több jut a fényforráshoz.

 

Emellett káprázásmentes, egyenletes fényt biztosít, nincs többé villódzás vagy nehezen begyulladó fényforrás. Mivel elektronikus működési elvű, sokkal kisebb a meghibásodási arány, sőt, olyan plusz hiba lehetőségek, mint a gyújtók, is kiküszöbölhetőek a használatával.

 

És van még egy előnye ennek a trafónak: automatikusan felismeri a csatlakoztatott lámpát, így nem kell azzal bajlódnod, hogy kideríts, milyen feszültségen működik az izzód.

 

IEC csatlakozóval rendelkezik ez az előtét, így bármely normál reflektorhoz használható. És itt ne csak új lámpákra gondolj: meglévő berendezéseidet is felújíthatod vele.

 

A 400 V-os izzók nemcsak méretükben nagyobbak, hanem hatékonyságukban és PAR értékükben is, ezért is használják őket professzionális célokra. A PAR érték a fénynek azt a részét jelenti, amelyet a növények valóban használnak a fotoszintézishez, ezáltal energiát termelnek.

 

A szett megvásárlásával így nemcsak egy kiváló minőségű trafóhoz jutsz hozzá, de egy 400V-os feszültségű és 600W-os izzót is magadénak tudhatsz.

 

Főbb jellemzők:

méret: H x Sz x M: 310 x 114 x 81 mm

a trafó súlya: 3 kg

a trafó háza: alumínium

állítható tartomány: 400 W - 400 SL - 600W - 600 SL (SL =~10%-os növekedés)

betáplálás: 240V AC

bemeneti áram: 2,7 A

bemeneti teljesítmény: 630W

kimeneti teljesítmény: 600W

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.