Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Nanolux digitális trafó
Nanolux digitális trafó

Nanolux digitális trafó

Válassz kiszerelést

45 990 Ft 22 995 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1447

Termékleírás

A Nanolux elektromos trafók a legkisebb elektromos dimmerelhető trafók a piacon. Ezek a trafók aluminium házzal, és aktív hűtéssel rendekeznek, így élettartamuk is nagyobb, és szélsőségesebb körülmények közt is megállják helyüket. A Nanolux digitális trafók gyártásánál a legújabb világítástechnikai technológiát alkalmazták, így hozva létre a legfejlettebb elektromos trafót.
 
A kisméretű, kompakt és teljesen csendes digitális trafók a hagyományos mágneses trafókhoz képest magasabb fénysűrűséget (több lument) termelnek kevesebb energiafelhasználás mellett.  A hagyományos tekercses trafókkal ellentétben a Nanolux trafókat processzor vezéreli, így értékelni és kompenzálni tudja a hálózati feszültségingadozást. Ez azt jelenti, képesek pontosan szabályozott kimeneti feszültséget biztosítani az izzók számára, optimális energia-ellátást biztosítva ezzel.
 
Adatok:
  • hibajlező led, mely azonnal visszajelzést ad bármilyen üzemzavarról
  • soft start és a softdim funkció, mely növeli az izzók élettartalmát
  • aktív hűtés
  • hatásfok: >99%
  • rezgés és zajmentes

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.