Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Távirányító Green Force PRO 600 W digitális trafóhoz
Távirányító Green Force PRO 600 W digitális trafóhoz

Távirányító Green Force PRO 600 W digitális trafóhoz

Raktáron

7 490 Ft

Termék kód: GRO2864

Termékleírás

Távirányító, mellyel a Geen Force PRO 600 W-os, digitális trafó irányítható.

A távkapcsoló opcionális, nem szükséges a trafó működtetéséhez, csupán nagyban megkönnyíti azt. A trafó programozásához a távirányító nem szükséges.

A távirányítóval egyszerre több eszköz is irányítható.

A Green Force PRO digitálisan dimmelhető trafó ERRE A LINKRE kattintva megvásárolható.

 

A Green Force digitális trafó az egyik legmodernebb digitális trafó a piacon. Jó hőelvezető alumínium házzal, és passzív hűtésel, azaz könnyen elromló ventilátorok helyett hűtőbordákkal rendelkezik. Ezeáltal egyedülállóan hosszú élettartammal bír. Kiemelkedő teljesítményű, 94%-ot is meghaladó energia hatékonysággal rendelkezik.

600 W-ról akár 250 W-ra is dimmelhető a teljesítménye, így felhasználása igen széleskörű. Emellett 10%-os, úgynevezett SuperLumen képességgel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 660 W teljesítményre is képes, így kihozható az izzóból a maximum.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.