Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Csiptethető ventilátor 23 cm 30W

Csiptethető ventilátor 23 cm 30W

Raktáron

9 990 Ft

Termék kód: GRO3035

Termékleírás

 

Kiváló minőségű, belga gyártmányú, leginkább growboxba ajánlott ventilátor. Nagy teljesítmény és kis méret jellemzi elsősorban.

 

Kompatibilis az összes Secret Jardin sátorral, de más gyártmányú growboxokba is helyezhető, amennyiben a tartócső átmérője 16 és 21 mm között van. Műanyag bilincsével könnyedén a csőre tudod csíptetni, egyéb szerelést nem igényel. Nem esik, csúszik le a csövön, de mégis mozgatható. 

 

Fejének átmérője 23 cm, míg a lapátoké kb. 17 cm, így még egy nagy méretű növénysátorban is megállja a helyét. Jó légkeverését nemcsak a döntött lapátok, de a szellőzőrács is segíti, így garantáltan jól keringeti a levegőt az akár 5 m2-es sátorban is.

 

Szerelt kábele 240 cm hosszú, és végén dugvilla van, így csak konnektorba kell dugni, és már keveri is a levegőt. Akár egy 2 m magas sátorban is használhatod.

 

Műszaki paraméterek:

  • működési feszültség: 198-264 V / 50Hz
  • teljesítmény: 30W 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.