Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Vents KSDD Hangszigetelt Ventilátor

Vents KSDD Hangszigetelt Ventilátor

Válassz kiszerelést

84 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2654

Termékleírás

Direkthajtással rendelkező, hangszigetelt házzal ellátott, légcsatorna centrifugális ventilátor. A ventilátor olyan helyeken használható levegő befújására vagy kiszívásra, ahol fontos szempont az alacsony zajszint, mint pl. irodák, éttermek vagy üzletek.

A ventilátor háza MDF bútorlapokból készült, melynek belsejében speciális hanghullám elnyelő vatta található. A bemenő és a kimenő szívóágak erős ABS műanyagból készültek, hogy sokáig ellenálljanak a környezeti kihívásoknak. A kábel bevezetőt a kifúvó csonk közelében helyezték el, mely megkönnyíti a szerelést és a kábelezést.

 

  • Kisnyomású 
  • Előrehajló lapátok,
  • Járókerék: horganyzott acéllemezből készült, és a motor tengelyére lett ékelve, hogy dinamikusan kiegyenlített legyen, mindez a rezgések minimálisra csökkentése érdekében.


A ventilátorokat sose üzemeltesse szabad beömlőnyílással! (mindenképpen legyen rajta terhelés)


 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.