Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GrowMax Water Mega Grow Fordított Ozmózisos Víztisztító 40l/óra

GrowMax Water Mega Grow Fordított Ozmózisos Víztisztító 40l/óra

Nincs Raktáron

97 790 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A GrowMax Water csapata kifejlesztett egy fordított ozmózisos szűrő családot azzal a céllal, hogy a hobbi akváriumtartóktól a nagytermelő kertészekig mindenki megtalálja azt az eszközt, amivel majdnem teljes tisztaságú, szennyeződésmentes vizet állíthat elő.

A fordított ozmózis lényege, hogy a víz természetes viselkedését megfordítsuk: túlnyomást alkalmazunk a töményebb oldat oldalára, ezért az oldószer (ami jelen esetben a víz) a töményebb oldat oldaláról a hígabb oldat irányába áramlik a szűrő membránon keresztül.

Az RO egységek előnyei:

  • Gyors víztisztítás (40 liter/óra)
  • Kivételesen jó minőségű, tiszta víz
  • Minimális vízveszteség (nagyjából 2:1 arányban)
  • Nincs klór!
  • Nincs szükség áramra, csak nagy nyomásra
  • Alacsony EC érték!

Ha épp öntözni készül, és délutánra tiszta vízre van szüksége, hogy elkeverhesse a tápszert, ezek a szűrőrendszerek lesznek a segítségére. A fordított ozmózis biztosítja, hogy megszabaduljunk a klór 99+%-ától (!!!), és a sók és nehézfémek 90-95%-ától. Ez rendkívül alacsony EC-értéket jelent, így sokkal több hasznos tápszert használhatunk.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.