Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Green Maeng Da Kratom (Mitragyna Speciosa) por
Green Maeng Da Kratom (Mitragyna Speciosa) por

Green Maeng Da Kratom (Mitragyna Speciosa) por

Ezt a terméket eddig 869 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

4 990 Ft

Termék kód: HER0051/1

Termékleírás

Prémium minőségű, rendkívül erős kratomfajta. Eredetileg Thaiföldön termesztették - innen származnak a legerősebb fajták - de végül indonéziai kertészek átvették és tovább nemesítették a Maeng Da Kratomot.

A Kratom (Mitragyna Speciosa) egy Dél-Ázsia trópusi területein őshonos, akár 15 méteres magasra is megnövő fa. A kávé rokona, népi orvoslásban való felhasználása évezredek óta ismert Délkelet-Ázsiában. Használják hasmenés, megfázás ellen, fájdalomcsillapítóként, ópiumfüggőség kezelésére, valamint élénkítőként is. Kisebb adagban élénkítő hatással van az egész szervezetre. Növeli a munkakedvet, és az általános elégedettséget; nagyobb dózisban erősen nyugtató, euforizáló, relaxáló hatása van, ezért elterjedt rekreációs használata is.

A Maeng Da kratomot hazájában kifejezetten munkakedvjavítóként alkalmazzák, leginkább a fizikai munkások körében.

A kratom-fák idősebb levelei tartalmazzák a kratom fő hatóanyagait (korinanteidinvázas alkaloidokat: mitraginin, 7-hidroxi-mitraginin, mitrafillin).

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Szerintem a leiras alapjan jo lehet de vasarolnom kell testelnem hogy megfelel e!!!! ????

tovább

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.