Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Mitragyna Hirsuta (Kratom alternatíva)

Mitragyna Hirsuta (Kratom alternatíva)

Raktáron

4 390 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0485/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

A Mitragyna Hirsuta (Kratom alternatíva) Kambodzsa, Thaiföld és Vietnam egyes részein található növény, mely ugyanazon fák nemzetségébe tartozik, mint a kratom. A Mitragyna hirsuta mitragynint és mitrafillint tartalmaz, amelyek a kratomban található két legjelentősebb alkaloid. Számos más alkaloidot is tartalmaz, amelyek hasonló előnyökkel járnak. A mitragyna hirsuta több európai országban is forgalomban van emberi fogyasztásra, de a magyarországi jogszabályok alapján itthon kizárólag botanikai és analitikai célokra, továbbá növényi festékként külső használatra árusítható. A felhasználók körében a Mitragyna hirsuta-t kra thum khok néven emlegetik, ami nagyon hasonlít a „kratom” szóhoz. A növénynek hasonló a fényes zöld levelei, amelyek valamivel kisebbek, mint a kratom növényen találhatóak. A növény hatásai is hasonlóak a kratomhoz. Kiszerelés: 50 gramm.

Fogyasztása a tradicionális felhasználás szerint ajánlott.
A Mitragyna hirsuta nagyjából ugyanúgy használható, mint a kratom. Ennek többféle módja van.

  • A nyers levelek rágása

Hagyományosan a kratomot és a kra thum khokot is egyenesen a fáról rágták le. A levelek rágása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fokozatosan kifejlesszék a növény hatásait. Ezt leggyakrabban a hosszú munkanapok során tették a fáradtság leküzdésére.

  • Szárított, porított levelek

A Mitragyna hirsuta szárítható és porrá őrölhető, hasonlóan a kratomhoz. Nyugaton ez a legnépszerűbb módja a növény használatának.

  • Főzött tea

A Kra Thum khok teába főzhető és inni is lehet. Erre a legjobb a szárított és őrölt levelek, bár a port is teába főzhetjük.

Alkaloidok a Mitragyna hirsutában
Az alkaloidok a növényekben található biológiailag aktív vegyületek. Az alkaloidok az oka annak, hogy a különböző növények eltérő hatást fejtenek ki. A kratomban található két legnépszerűbb és legjobban tanulmányozott alkaloid a mitraginin és a 7-hidroximitraginin. Ezen alkaloidok egyike sem található meg a Mitragyna hirsutában. A növény azonban tartalmaz néhány más alkaloidot is, amelyeket szintén azonosítottak a kratomban. A Mitragyna hirsutában található legismertebb alkaloid a mitrafillin. Mitrafillint is kimutattak a kratomban, valamint a macskakörömként ismert növényben (Uncaria tomentosa). A mitrafillin ugyanazokhoz az opioid receptorokhoz kötődik, mint a mitraginin, és hasonló hatásokat fejt ki. A Mitragyna hirsuta izomitrafillin néven ismert vegyületet is tartalmaz. Ez a vegyület hasonló hatással bír, mint a mitrafillin. Az izmitrafillin elismerten a legmegfelelőbb alkaloid az étrend-kiegészítő cégek számára, amelyek a macskakarom kivonatainak szabványosítását remélik.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.