Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Adjust A Wings Avenger Spreaderrel

Adjust A Wings Avenger Spreaderrel

Válassz kiszerelést

29 990 Ft

Termék kód: GRO1193

Termékleírás

Az Avenger a prémium Adjust-A-Wings reflektorok újgenerációs csúcsmodellje, mely forradalmi újításnak számít az aktuális kertészeti megvilágítások területén.

 

Felülete ezüst színű, üveggel és titán-dioxiddal bevont rugalmas alumínium anyagból készült, ami hatalmas, 95-97%-os fényvisszaverődést eredményez. Ez a piacon kapható legfényesebb és legtartósabb felület, mely képes akár 20 évig is fenntartani a teljes hatékonyságát. Dizájnja ötvözi a csúcstechnológiát és az egyszerűséget, hogy páratlan teljesítményt és sokoldalúságot biztosítson.

 

Könnyed állíthatósága és egyenletes fényterítése lehetővé teszi a termelők számára, hogy egyedülálló módon szezonális (tavaszi, nyári, őszi) állapotokat hozzanak létre és hatékonyan támogassák növényük természetes hormonciklusát a gyorsabb növekedés és az egészségesebb hozam elérése érdekében.

 

Állítható szárnyának köszönhetően széles beállítási spektrumot tesz lehetővé, ezáltal rendkívül hatékony és sokoldalú, bármilyen magasságban és sugárzási szögben használható.

 

A növényekhez közel – a hőpajzsnak hála akár 30 cm-re – helyezve maximalizálható a LUX mennyiség, mellyel a megvilágított növény a lehető legnagyobb ütemben növekedhet, ezzel is csökkentve az egy növényre eső egységnyi költséget és időt.

 

Emellett szűkebb beállításba, távolabb a növénytől is igazítható, hogy jobban illeszkedjen az érzékeny növények vagy életfázisok fény- és hőigényéhez.

 

Az állítható szárnyú, egyszerű kialakítás lehetővé teszi a lámpa körüli szabad levegőáramlást, minimalizálja a hőkibocsátást, miközben maximalizálja a fénykibocsátást és a lámpa élettartamát.

 

A fényvető jellemzői:

 • 95-97%-os fényvisszaverő képesség
 • korrózióálló
 • a hagyományos reflektorokhoz képest dupla teljesítmény és hatékonyság
 • üveg bevonatú szuperötvözetből készült
 • állítható, dupla parabolikus reflektorok
 • lefedettségi területe maximum 2.36m²

 

Az Avenger használatával …

 • a fényvetítésnek köszönhetően a termőterület 75%-kal növelhető,
 • a használt lámpa hőhatékonysága megmásfélszereződik,
 • ezáltal pedig akár 44% hőt és 44% energiát is megtakaríthatsz.

 

A reflektorok méretei:

Large

Teljes méret a legszélesebb beállításnál 100cm x 70cm (39,5 "x 27,5")

Tökéletes egy 1000 W-os vagy két 400 / 600 W-os lámpához

Medium

Teljes méret a legszélesebb beállításnál 70cm x 55cm (27,5 "x 21,5")

Megfelelő egy 400 / 600W-os lámpa számára

 

A készlet tartalma:

 • Reflektor
 • E40 aljzat
 • Spreader

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.