Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Összecsukható Víztartály Flexitank Klón
Összecsukható Víztartály Flexitank Klón

Összecsukható Víztartály Flexitank Klón

Válassz kiszerelést

19 990 Ft

Termék kód: GRO1958

Termékleírás

Robosztus, mégis rugalmas tartály vízhez és tápoldatokhoz. A tartályt közvetlenül öntözőrendszeréhez is kapcsolhatja, de állíthatja az ereszcsatorna alá is. Ideális hidroponikus rendszerekhez. Arra is tökéletesen megfelel. ha a szűrőből kijövő vizet olyan helyen szeretné tárolni, ahol nem telítődik újra sókkal. Erre a célra a fém hordó nem megfelelő.

 

Óriási előnye, hogy összecsukható, üresen kis helyen is elfér.

 

Az alábbi méretekben kapható:

  • 250 liter
  • 500 liter
  • 1000 liter

 

Összecsukva, dobozban kapja meg, összeállításához nincs szerszámra szüksége, pár perc alatt már készen is lehet vele. A merevítőket egyszerűen a PVC oldalfalba kell csúsztatni, a lábakat pedig ráerősíti a merevítőkre, és már kész is.

 

A csomag tartalmaz még:

  • 1db 1,2 méteres flexibilis csövet
  • 1db csapot szűrővel és
  • 1db túlfolyó szelepet, szintén szűrővel.

 

Teteje zipzárral záródik, így nem hullik bele semmi, aminek nincs ott a helye, nem kell időt töltenie a víz tisztításával, szűrésével.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.