Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Gummi Arabicum tömjén
Gummi Arabicum tömjén

Gummi Arabicum tömjén

Válassz kiszerelést

750 Ft375 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HER0043/1

Termékleírás

A gumiarábikum, avagy arabmézga, régies nevén arabgumi valójában bizonyos Acacia fajok váladéka. Sok előnyös tulajdonsága (vízoldékony, jó ragasztó és kötőanyag, ember számára fogyasztható) miatt az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, a vegyipar, textilipar, nyomdaipar is előszeretettel alkalmazza.

Mivel az egészségre egyáltalán nincs káros hatással, az élelmiszeripar előszeretettel használta sűrítésre és állagjavításra cukrok, rágók alapanyagaként (E414). Coca Cola, M&M, pillecukrok gyártásához sokáig használták. Sajnos mára a sokkal károsabb szintetikus anyagok kiszorították a piacról.

Manapság még mindig használatos ragasztó tulajdonságai miatt. Mivel fogyasztható, olyan esetekben ahol nyállal nedvesítjük a ragasztót (bélyegek, cigerettapapírok) szinte minden esetben a gumiarábikum az alapanyag. Gyakorta használják füstölőpálcák kialakítására, mert nemcsak jól tart, hanem szagtalan, így nem zavarja a többi illatanyagot.

Vízoldékonyságának hála a festésben is nagy hasznát veszik. A porított gumiarábikum oldata segít a festékanyag egyenletes felvitelében, majd hosszútávon védi a felületet.

Ezt a sokoldalú gyantát igen kedvező áron találja meg polcainkon!

 

KIZÁRÓLAG AROMATERÁPIÁS CÉLRA ÉS KÜLSŐ FELHASZNÁLÁSRA HASZNÁLHATÓ! NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA! GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Gummi Arabicum tömjén Gummi Arabicum tömjén
Ft750 Ft375 Ft Nincs Raktáron
Az akáciákból kinyert gumiarábikum rendkívül sok jó tulajdonsággal bír, ezért több iparág is előszeretettel használja. Fogyasztható, vízoldékony, jó kötőanyag, stb. HER0043/1