Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén

Herbal Shop kategóriánkban ritka és alig ismert gyógynövények széles választékát kínáljuk. E növények jórészt más kontinensekről származnak, ahol több ezer éves használatra tekintenek vissza. A tudomány csak az utóbbi évtizedekben fedezte fel őket ismét, mint hatásos alternatívát a gyógyszerekkel túlzsúfolt világban.  
Legyen szó akár álmatlanságról, fáradékonyságról, potenciazavarról, vagy éppen vitaminpótlásról, hatékony segítségre lelhet növényeik közt.

Emellett nemcsak fogyasztásra, de aromaterápiás és kertészeti célokra is kínálunk növényritkaságokat, melyek másutt nem beszerezhetőek. Egzotikus magjaink kezdő botanikusok és hobbikertészek számára ideálisak, illóolajainkkal és gyantáinkkal pedig az aromaterápia szerelmeseinek kedveskedünk.

A kategória különlegességei a kapszula és kapszulatöltő, melyek segítségével porított gyógynövényeinket kapszulázhatja be házilag a Kedves Vásárló. Ezáltal nem csak pénzt takaríthat meg a bio-boltos étrendkiegészítőkön, hanem biztos is lehet abban, mit tartalmaz a kapszulája.