Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Bongtisztító Super Sauber Koncentrátum 100 ml
Bongtisztító Super Sauber Koncentrátum 100 ml

Bongtisztító Super Sauber Koncentrátum 100 ml

Ezt a terméket eddig 11 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

1 250 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1059

Termékleírás

Tisztítsa bongjait és pipáit biztonságosan és környezettudatosan a Super Sauber bong- és pipatisztító koncentrátummal!

A pipán nem marad kosz, füstnyom, és a Super Sauber nem hagy maga után semmiféle mellékízt sem!

Bármilyen anyagból készült pipát és bongot tisztíthat vele, beleértve az üveg-, kerémia-, fém-, és műanyag pipákat is. Narancs illatban kapható.

Használata:

1: 50 arányban keverje össze a tisztítót vízzel (1 egység Super Sauber, 50 egység víz). Töltse a pipába, és alaposan rázza fel, majd hagyja 5 percig állni. Makacsabb szennyeződés esetén hagyja állni tovább. Tisztítás után tiszta vízzel alaposan öblítse ki!

A Super Sauber nem hagy maga után semmiféle maradékot vagy ízt, környezetbarát és nem is mérgező. A legjobb hatás elérése érdekében használja rendszeresen! A komolyabb szennyeződések esetén keverjen a Super Sauberhez forró vizet!

A Super Sauber hatásfokát tovább növeli, ha kifejezetten erre a célra kifejlesztett pipatisztítókefékkel és zsinórokkal használja, melyek közül pipatisztító-zsinórt nálunk is vásárolhat, ha ERRE A LINKRE kattint.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.