Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Canna Aktrivator - por
Canna Aktrivator - por

Canna Aktrivator - por

Nincs Raktáron

5 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0480

Termékleírás

AkTRIvator

Az életreszóló mikrobiológiai védelemért
A Földet a TRICHODERMA-penészgombák különféle változatainak ezrei népesítik be. A TRICHODERMA-harzianum (Tri002/3) az egyetlen fajta, amelynek tudományosan bizonyított serkentő és ellenállóképesség-fokozó hatása van a növény gyökérzetének környezetére és kitináz-termelésére vonatkozóan, ami a gyökér jobb fejlődését, több hajszálgyökeret és fokozott enzim-, valamint hormon-kiválasztást eredményez. Ennek következtében a növény életerősebb lesz és sokkal jobban fejlődik.

TRI 002: Ennek a granulátumnak pozitív hatása van a növény fejlődésére és növekedésére, mert megköti a gyökérzet környezetében lévő penészgombát. A granulátum, földdel összekeverve, biztosítja a penészgomba erőteljes és kiegyensúlyozott növekedését. Ennek eredményeként nagymértékben csökken az egyéb ártalmas penészgombák és mikroorganizmusok kifejlődése.

E termék hatásának jól látható jele a növény fokozott vitalitása és az, hogy a gyökerek jobban fejlődnek.

A TRI 003 egy tiszta, vízoldható por, ami elősegíti, megkönnyíti a növekedést a fiatal növényekben és azok dugványaiban, gyökérzetében egyaránt. Elnyomja, visszaszorítja a mikroorganizmusokat, és ezáltal pozitív hatást gyakorol a talajban lévő élő szervezetek közötti egyensúlyra. Az AkTRIvator valamennyi termesztőrendszerben alkalmazható.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.