Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Canna Boost
Canna Boost

Canna Boost

Válassz kiszerelést

5 390 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1153

Termékleírás

CANNABOOST

 EDZETTEBB NÖVÉNYEK, NAGYOBB GYÜMÖLCSÖK

A CANNABOOST a CANNA hatékony virágzás-serkentője, speciálisan a gyorsan növekvő növények számára fejlesztették ki, tökéletesíti a minőséget, növeli a terméshozamot. A CANNABOOST a mostanában kifejlődött virágok kibontakozását serkenti, ami teltebb termést eredményez, mint egyébként. Ezzel összefüggésben a szüret is homogénebb lesz, mivel a gyümölcsök fokozatosan érnek meg. Ami a CANNABOOST-tal kapcsolatosan nagyon különleges az az, hogy nem csak magasabb terméshozamot garantál, de az íz is jobb lesz. Valami extra a CANNA-termesztő számára!
MINDEN KÖZEGRE ILLETVE TÁPTALAJRA ALKALMAS

A CANNABOOST univerzális virágzás-serkentő, ami azt jelenti, hogy minden művelési rendszerben alkalmazható, kivétel nélkül, bármely táplálási formával kombinálva. A CANNABOOST a tápoldathoz is adható, de levélpermetként is alkalmazható. Ennek az az előnye, hogy a növény a virágzás-serkentőt közvetlenül, a leveleken keresztül azonnal fel tudja szívni.
MÉG MAGASABB TERMÉSHOZAMOK A PK 13/14-ET HASZNÁLVA

A CANNABOOST maga nem tápanyag, hanem adalékanyag, ami fokozza a növény fotoszintézisét. Ez a gyümölcsök gyorsabb kifejlődését biztosítja. A tápanyagok hozzáférhetősége tehát nagyon fontos, annak érdekében, hogy a CANNABOOST-tal optimális eredményt lehessen elérni. A CANNA táplálás garantálja valamennyi tápanyag hozzáférhetőségét. Még jobb eredmények érhetők el, ha a megbízható CANNA táplálással egyidejűleg PK 13/14-et is használunk. Azért, mert a PK 13/14 a növényt extra virágzást elősegítő alkotóelemekkel látja el, miközben a CANNABOOST azt biztosítja, hogy a növénynek lesz elegendő energiája arra, hogy hasznosítani tudja ezeket az alkotóelemeket.
JOBB ÉRÉS ÉS VÉDELEM

Ugyanúgy, ahogy a virágzást serkentők biztosítják, hogy a növény teljes kapacitással érleljen meg a termést, a CANNABOOST is tartalmaz természetes virágzás-szabályozókat, hogy jobban el lehessen osztani a virágzás-serkentőket egyrészt magában az erősítőben, másrészt a virágzó anyagokban; valamint a növényben természetes módon rendelkezésre álló energiát. Ezáltal a gyümölcsök képesek egységesebben fejlődni és teljes kapacitással beérni. A tökéletesített energia-szabályozásnak köszönhetően a növénynek jelentős energia áll rendelkezésére, hogy ellenálljon a kórokozóknak. Ha energia hiányzik onnan, ahol szükség lenne rá, akkor gyakran éppen abban a pillanatban támad a betegség, amikor az a szüretre, betakarításra nézve végzetes lehet.
ERŐTELJESEBB, JOBB ÍZ

Manapság már nem csak a termelt kilók alapján lehet megítélni a jó termést. Láttuk már ezt a fordulatot a holland paradicsom és uborka termesztése során, és ez a komoly termesztők számára mostanában újra lényeges kérdés. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, s ez egyben az íz ügye is. A CANNABOOST nem csak magasabb terméshozamot, de kiváló ízt is garantál. A fokozott fotoszintézis nagy mértékben megnöveli a növényben a cukor termelődését. Ez adja az édesebb ízt, és ez okozza azt, hogy a természetes aromák nagyobb koncentrációkban termelődnek.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.