Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
EZ-Test THC Drogteszt 10db

EZ-Test THC Drogteszt 10db

Nincs Raktáron

9 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED0890

Termékleírás

10 darabos EZ-Teszt drogteszt kifejezetten a Marihuána hatóanyagainak (THC) felismerésére.

Használata rendkívül egyszerű, csupán le kell törni az ampulla felső részét, és beledobni a benne található reagens anyagba a kupakban talált katalizátor szemcsét, majd a vizsgálni kívánt anyag mintát.

A piros szín jelzi, hogy a minta tartalmaz THC-t, így minden valószínűség szerint marihuána származékról van szó. A szín pár percen belül kialakul.

Az EZ-teszteket kifejezetten szülők, iskolák, illetve a hatóságok figyelmébe ajánljuk, mivel a tesztek segítségével gyors és megbízható elsődleges eredményt kaphatnak egy-egy gyanús anyagról.


Az EZ-tesztek segítségével nagy pontossággal megállapítható, hogy a vizsgálni kívánt minta tartalmaz-e illegális anyagokat.
FONTOS: Annak ellenére, hogy az indikátor a megfelelő színűvé vált, még nem bizonyos, hogy az anyag tiszta is, ugyanis egyéb (szennyező)anyagok is lehetnek a mintában a kimutatott hatóanyagon kívül. Az EZ-tesztek továbbá nem képesek kimutatni a hatóanyag mennyiségét, csupán a jelenlétét detektálják!

Figyelem! Az EZ-Tesztek nem vizelettesztek, a drogok jelenlétét tehát nem a vizeletből, hanem az anyagból magából, illetve a belőle vett mintából tudják kimutatni.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.