Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
SureStep THC vizeletteszt

SureStep THC vizeletteszt

Termék kód: HED0876

Nincs Raktáron

1 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

Marihuána (THC) vizelet gyorsteszt

 • Mérési határ THC 50ng/ml-től
 • eredmény akár 5 perc alatt
 • 99%-os megbízhatóság
   

A SureStep THC marihuána vizeletteszt részletes használati utasítása az alábbi linkeken megtekinthető illetve letölthető:

ANGOL NYELVEN

NÉMET NYELVEN

Használati utasítás és tudnivalók:

SureStep THC vizeletteszt

Gyors, egylépcsős teszt a vizeletben lévő THC megbízható kimutatására. Marihuánafogyasztás után már órákon belül megjelenik a vizeletben a marihuána fő hatóanyaga, a THC. A THC további 3-10 napig még kimutatható a vizeletből.

A SureStep THC teszt egy olyan vizelet ellenőrző teszt, mely minden más egyéb eszköz használata nélkül képes kimutatni a vizeletben a marihuána (THC) jelenlétét. A teszt pozitív eredményt mutat, amennyiben a vizeletben található THC szintje meghaladja az 50 nanogramm/ml-es mennyiséget.

Figyelmeztetések:

 • Ne használja a lejárati időn túl.
 • A használatig tartsa a tesztet az eredeti, zárt csomagolásban.
 • A teszt eredeti csomagolásában 2 és 30 Celsius fok között tárolható.
 • A teszt nem fagyasztható!
 • Valós eredmény érdekében a vizeletmintát egy teljesen tiszta és száraz edénybe kell gyűjteni.
 • A nap bármely szakában vett minta megfelelő a tesztelésre.
 • A vizeletminta 2-8 Celsius fokon 48 óráig eltartható tesztelés előtt. Hosszabb tárolás szükségessége esetén a mintát le kell fagyasztani, és -20 Celsius fok alatt kell tartani. A fagyasztott mintát használat előtt ki kell olvasztani és meg kell keverni.

Használat:

Helyezze a tesztet egy tiszta és vízszintes felületre. Cseppentsen az indikátorra 3 csepp vizeletet. Az eredmény 5 percen belül megjelenik. 10 perc elteltével az eredmény már nem olvasható le!

A teszt értelmezése:

 • Negatív: Amennyiben két csíkot lát a teszten megjelenni, az eredmény negatív, tehát a vizeletmintában található THC mennyisége nem haladja meg az 50 ng/ml-t. Fontos, hogy ha az egyik csík csupán halványan látszik, a teszt akkor is negatívként értékelendő!
 • Pozitív: A teszt pozitív, amennyiben egy csík jelenik meg a kontroll ablakban (C), és egyáltalán nem jelenik meg csík a teszt ablakban (T). A pozitív eredmény azt jelenti, hogy a vizeletmintában található THC mennyisége meghaladja a megengedett értéket.
 • Érvénytelen: A teszt érvénytelen, amennyiben csík csak a tesztablakban (T) jelenik meg. Ennek okai lehetnek például a nem megfelelő használat, vagy a kevés vizeletminta.

 

FIGYELEM!

A teszt eredménye csupán tájákoztatásul szolgál, valós eredmények érdekében mindenképpen megismétlendő. Egyes vizeletben megtalálható szennyezőanyagok okozhatnak hamis eredményt attól függetlenül, hogy megfelelően használta-e a tesztet. Ha ez a veszély felmerül, a tesztet meg kell ismételni.

A pozitív eredmény a vizeletben található THC jelenlétét jelzi, ám nem jelenti azt, hogy a mintaadó személy drog befolyása alatt áll.

A negatív eredmény nem jelent minden esetben THC mentes vizeletet. Lehetséges, hogy a vizeletben ugyan található THC, ám a megengedett határérték alatt.

A teszt nem tesz különbséget a marihuána és az egyes országokban kapható THC tartalmú gyógyszerek között.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.