Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Diamond Clock King Grinder 50 mm
Diamond Clock King Grinder 50 mm

Diamond Clock King Grinder 50 mm

Raktáron

3 270 Ft

Termék kód: HED1626

Termékleírás

King Diamond Clock grinder. Ez az egyedi morzsoló igazi luxuskivitelű, csak magas igényűeknek! Két részes kivitelű, ezüst és arany színben is kapható.

Tetejét klasszikus elegancia jellemzi, egy római számlapos óra, és hegyi kristályok díszítik. Az óra kivetehő, így könnyedén cserélhetők az elemek és állítható az idő.

Rombusz fogazatának köszönhetően különösen hatékony, a nagyobb, keményebb növényi részektől, az apró, morzsalékos, puha darabokig mindent képes megőrölni az aromaterápiához.

Mágneses zár tartja helyén a fedelet, így az használaton kívül is biztosan a helyén marad, és csodás dísze lehet a lakásnak.

Vékony szilikongyűrű segíti a csendes és finom siklást az őrlés közben.

  • erős, rombusz alakú fogazattal
  • Átmérője 5 cm
  • Anyaga: fém
  • 2 részes

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Diamond Clock King Grinder 50 mm Diamond Clock King Grinder 50 mm
Ft3 270 Ft Raktáron
King Diamond Clock grinder. Ez az egyedi morzsoló igazi luxuskivitelű, csak magas igényűeknek! Három részes, pollengyűjtős kivitelű, ezüst és arany színben is kapható. HED1626