Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE FloraGro
GHE FloraGro

GHE FloraGro

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0107

Termékleírás

GHE FloraGro folyékony növényi tápoldat 3-1-7

Egy 3 részbol álló növénytáp és a Flora Series koncepcióját Dr. Cal Herrmann, a NASA korábbi vezeto vegyésze hozta létre a General Hydroponics számára, a kaliforniai University of Davis tudósaival együtt. Jelenleg Dr. Herrmann a GHE partnereként folytatja kutatásait.

A Flora dinamikus, állandóan fejlodo formula, amit folyamatosan frissítenek a legújabb tudományos felfedezéseknek megfeleloen. Lehetové teszi, hogy a folyadékok arányának és koncentrációjának változtatásával megfeleljen növényei igényeinek a különbözo szakaszokban.

A Flora Series 3 összetevobol áll :

AFloraGro eroteljes struktúra és levél fejlodést segít elo.

FloraBloom : A növekedés alatt növeli a gyökérképzodést és jobb egészséget biztosít. A virágzás és gyümölcshozás alatt lehetové teszi, hogy a növény genetikai potenciálját maximálisan megvalósítsa.
Különösen fontos a vízkulturás termesztoknek, hogy a FloraGro és a FloraBloom szilikátot tartalmaz (kovasav formájában), ami kiegészíti növényei étrendjét és megerosíti a struktúrájukat.

AFloraMicro az összes szükséges mikroelemet biztosítja a növénynek kelát formában. Szubmikroelemeket és organikus puffereket is magába foglal, amelyek segítik az oldat pH értékének stabilizálását. A FloraMicro másodlagos és fo tápanyagokkal egészíti ki a FloraGrot és FloraBloomot.

A három termék között szinergia van, ez teszi varázslatossá ezt a rendszert.

A Flora Series 0,5 literes és 1, 5, 10, 60 literes változatban létezik..

 

 

GHE FloraGro - Garantált szerves anyag tartalom:

Nitrogén (N): 3%; Foszfor (P2O5): 1%; Kálium (K2O): 7%; MgO: 0.8%

Alkalmazás:

Teljes növényi periódus alatt (vegetáció és virágzás),

Öntöző vízhez keverve.

Adagolás: 0.5-1.5 ml / liter víz.

Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!

Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!

Használat után alaposan mosson kezet!

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.