Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő
SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő

SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő

Nincs Raktáron

7 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1785

Termékleírás

A kétfoltos vagy másnéven közönsége takácsatkák (Tetranychus urticae) a levelek hátoldalán élnek, szívogatják a legfiatalabb leveleket, aminek hatására apró, halvány fotok jelennek meg a levelek színén. A levelek fonákán pókhálóhoz hasonló szövedéket képeznek és abban élnek az alig látható, pókszerű állatok. Szabad szemmel alig láthatóak, alaposabb megfigyelésükhöz kézi nagyítót érdemes használni.

Nagy egyedszám és súlyos kártétel esetén a levelek torzulnak, majd elszáradnak, lehullanak. Szobai és szabadban élő növényeket is kedvelik, fertőzik. Nem válogatósak, több száz növényfaj (zöldség, gyümölcs, gyógy-, fűszer- és dísznövény) szerepel az étlapjukon. Az atkák a száraz, meleg körülmények között szaporodnak fel, ott érzik jól magukat.

Az SMC Spidermite Control egy teljes mértékben organikus rovarölő szer. Az utolsó hetekben is használható, vegyszermentes, gyermekekre, kisállatokra, és a hasznos rovarokra ártalmatlan, mivel növényi kivonatokból készül.

Működési mechanizmusa: elzárja az atkák légzőnyílásait, ezel megfullasztva őket. A peték szntén eltűnnek, még a kikelésük előtt.

Alkalmazása: 1 liter vízhez adjon 25 ml SMC Spidermite Controlt. Tegye permetezőflakonba, és permetezze a levelekre és a levelek hátuljára.

Hatásos az alábbi rovaroknál:

  • takácsatka
  • levéltetű
  • molytetű
  • tripsz

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő
Ft7 990 Ft Nincs Raktáron
Az SMC Spidermite Control egy teljes mértékben organikus rovarölő szer. Az utolsó hetekben is használható, vegyszermentes, gyermekekre, kisállatokra, és a hasznos rovarokra ártalmatlan, mivel növényi kivonatokból készül. GRO1785