Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő
SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő

SMC Spidermite Control Takácsatka Irtó Utántöltő

Nincs Raktáron

7 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1785

Termékleírás

A kétfoltos vagy másnéven közönsége takácsatkák (Tetranychus urticae) a levelek hátoldalán élnek, szívogatják a legfiatalabb leveleket, aminek hatására apró, halvány fotok jelennek meg a levelek színén. A levelek fonákán pókhálóhoz hasonló szövedéket képeznek és abban élnek az alig látható, pókszerű állatok. Szabad szemmel alig láthatóak, alaposabb megfigyelésükhöz kézi nagyítót érdemes használni.

Nagy egyedszám és súlyos kártétel esetén a levelek torzulnak, majd elszáradnak, lehullanak. Szobai és szabadban élő növényeket is kedvelik, fertőzik. Nem válogatósak, több száz növényfaj (zöldség, gyümölcs, gyógy-, fűszer- és dísznövény) szerepel az étlapjukon. Az atkák a száraz, meleg körülmények között szaporodnak fel, ott érzik jól magukat.

Az SMC Spidermite Control egy teljes mértékben organikus rovarölő szer. Az utolsó hetekben is használható, vegyszermentes, gyermekekre, kisállatokra, és a hasznos rovarokra ártalmatlan, mivel növényi kivonatokból készül.

Működési mechanizmusa: elzárja az atkák légzőnyílásait, ezel megfullasztva őket. A peték szntén eltűnnek, még a kikelésük előtt.

Alkalmazása: 1 liter vízhez adjon 25 ml SMC Spidermite Controlt. Tegye permetezőflakonba, és permetezze a levelekre és a levelek hátuljára.

Hatásos az alábbi rovaroknál:

  • takácsatka
  • levéltetű
  • molytetű
  • tripsz

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.