Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Euro Waterfarm

GHE Euro Waterfarm

Termék kód: GRO0155

Nincs Raktáron

18 890 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

Az WaterFarm az első hidroponikus “otthoni egység”, amelyet Lawrence Brooke hozott létre több mint 25 évvel ezelőtt Kaliforniában. 1975 óta világszerte több ezret adtak el ebből a figyelemreméltó egységből, ami tulajdonosaik megelégedettségére szolgált és több ezer csodálatos, egészséges növény termesztését tette lehetővé.

Ezek a csészék többféle célra használhatók: a növényneveldékben vagy a szobakertekben az anyanövények és a gyűjthető növények számára, a házban a bármilyen méretű díszítő és konyhai növények számára vagy a konyhában a fűszernövények számára, hogy frisset használhasson főzés közben. Használják őket a kutató laboratóriumokban, az egyetemeken, sőt az iskolákban is, ahol a hidroponikusan termesztett növények tanulmányozása csodálattal tölti el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Bárhova teheti őket, akár a nappaliba, irodába, verandára vagy melegházba.

A WaterFarm technikai szempontból az AquaFarmra hasonlít, csak méretben és árban különbözik attól. A növényeket egy agyaggolyókkal megtöltött szekrényben termesztik. A termesztő szekrényt egy tápanyaggal dúsított vízzel teli tartály fölé akasztják. A levegőpumpa a szivattyú oszlopon keresztül felnyomja a tápoldatot a csöpögtető gyűrűig, ahol aztán lecsöpög az agyaggolyókon keresztül. Ez oxigénnel látja el a tápanyagot és folyamatosan áztatja a gyökereket, amivel soha nem látott módon serkenti a növény növekedését.

WaterFarm
L = 30,5 cm – l = 30,5 cm – H = 37 cm
Tartály mérete = 12 Liter

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.