Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Páramentesítő 250ml/nap
Páramentesítő 250ml/nap

Páramentesítő 250ml/nap

Ezt a terméket eddig 21 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

12 990 Ft

Termék kód: GRO0791

Termékleírás

 

A páramentesítő effektíven vonja ki a környezetből a nem kívánt párát, segít megszabadulni a penésztől, megfelelő klíma beállítását teszi lehetővé, és még a gombásodástól is megvédi a növényeket.

 

Nemcsak a növénytermesztés során vagy hidropoikus környezetben használhatod, de akár egy lakásban vagy fürdőszobában is nagy hasznát veheted. Kis méretei miatt főként kis helyiségben ideális választás.

 

A párátlanítás a Peltier (kompresszor nélküli) technológiának köszönhetően csendesebb és könnyebb, mint más hasonló készülékeknél. Akár 80%-os relatív páratartalom esetén is hasznos lehet, hiszen akár 250 ml-nyi párát távolít el egyetlen nap alatt. Tartálya 500 ml-es, a tartály telítettségét LED jelzi.

 

Szabályozását könnyedén megoldhatod egy automatikus páratartalom-szabályozóval, amit ITT találsz.

 

230/12V-os adapterről működik, így az áramütés veszélyét egyszerűen elkerülheted. Ebben még műanyag háza is segít.

 

Technikai adatok:

Ventilátor: 80x80mm

Fogyasztás: 60W

Adapter: 12V DC 5A

Mérete: 15,4 x 21,8 x 13 cm

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.