Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
Ultrahangos hidegpárásító

Ultrahangos hidegpárásító

Termék kód: GRO1625

Raktáron

14 990 Ft

Termékleírás

Az ultrahanggal porlasztó készülékek egészen mikroszkopikus cseppekre porlasztják a vizet, és fehér ködfelhőt fújnak ki. Ez a folyamat a hidegpárásítás egyik módja. Ez az eljárás magas frekvencián, gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppeké. A készülék alján lévő kis kvarc tányér másodpercenkénti 1,6 millió rezgéssel működik. A szétporlasztott vízcseppek, egy csőbe kerülnek. A köddé alakított folyadék egy csendes ventillátor segítségével távozik a helységbe, ahol elpárolog.

A párásítás intenzitása (a kifújás erőssége) általában minden ultrahangos készüléken szabályozható.

Maga a porlasztó egység mindent kiporlaszt, ami a vízben van, ezért szükséges a víz kezelése. A legtöbb ultrahangos készülékben van vízlágyító patron, ami a vízben oldott ásványi anyagokat kiszűri.

Ha kihagyjuk a vízlágyító patront, akkor a készülék kiporlasztja a vízben oldott ásványi anyagokat, ami fehér porként jelenhet meg a bútorokon. Desztilált víz használata javasolt.

Higiénia:

Mivel az ultrahangtechnológia mindent kiporlaszt ami a vízben van, fontos a készülék rendszeres karbantartása. Ajánlott pár naponta kiönteni a vizet és kiöblíteni készüléket. Ha fennáll a vízkövesedés, akkor célszerű 20%-os ecettel eltávolítani, vagy vízkőmentesítővel. Vegyszert nem tartalmaz.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.