Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden Bud-XL
House & Garden Bud-XL

House & Garden Bud-XL

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1398

Termékleírás

A House & Garden Bud-XL egy egyedülálló termék, mellyel a virágok, termések mérete növelhető, íze fokozható. Különböző enzimek segítségével kivonja a cukrot a növény leveleiből, és a termésbe, virágokba szállítja azt. Így nagyobb virágzatot, édesebb termést eredményez.

  • Alkalmazása az első virágok megjelenése után ajánlott, mert ezt követően veszítik el szerepüket a nagy levelek. Segítségével a növény a virágok és a termés méretének növelésére, minőségének fokozására koncentrál. A Bud-XL kivonja a nagy levelekből a cukrot, a virágban, termésben raktározva el. Adagolja először a bázistápanyagot (például A&B Aarde, Hydro vagy Cocos) a tápvízhez.
  • Állítsa be a pontos EC- és PH értéket és utoljára adja hozzá a Bud XL-t. A tápvíz így készen áll az öntözésre.
  • Adagolás : 1ml /1l vízhez.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.