Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden 1-Component Aarde
House & Garden 1-Component Aarde

House & Garden 1-Component Aarde

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1066

Termékleírás

A 1-Component Aarde számos tiszta, kiváló minőségű és kiegyensúlyozott tápanyagot tartalmaz. A nitrogén fontos a növekedéshez. Megakadályozza a levelek elszineződését, serkenti a hosszirányú növekedést és megvédi a növényt a gombás megbetegedésektől. A foszfor fontos szerepet játszik a növényben végbemenő tápanyagszállításban, és jótékony hatással van a gyökérrendszer kialakulására. A kálium biztosítja a megfelelő vízegyensúlyt és a szénhidrátok szintézisét, szállítását, illetve tárolását. A növény ellenállóbb lesz a gombákkal és baktériumokkal szemben is. A termékben található nyomelemek sora kulcsfontosságúak a vízegyensúly, a sejtosztódás, az anyagcsere, és az új gyökérszőrök kialakulása szempontjából.

House & Garden 1-Component Aarde egy könnyen kezelhető bázis tápanyag, egyedülálló összetétellel. A tápelemek összetétele talajon történő termesztéshez van optimalizálva. A sikeres növekvést és virágzást a tápanyagok mennyisége és összetétele határozza meg. A tápanyagok keveréke az 1-Component Aarde-ben garantálja az optimális tápanyagfelvételt és a növény erőteljes fejlődését. Ugyanúgy a növekvési-, mint a virágzási szakaszban is használják. Kifinomult összetétele gondoskodik a kiegyensúlyozott növekedésről és virágzásról valamint a kiváló hozamról.

  • A tápoldat elkészítése: Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja hozzá1-Component Aarde-t, és keverje el jól. Ha szükséges állítsa be a pH szintet. Ezután engedje teljesen tele az edényt, és adagolja hozzá az esetleges stimulátorokat. A tápoldat így készen áll a használatra.
  • Figyelmeztetés: Ültetéskor jól nedvesítse meg a földet a csemete körül és ismételje ezt egészen addig, amíg az meg nem ered. Ezután tartsa a földet egy kicsit szárazabban így a csemete gyökereinek muszáj lesz vizet és tápanyagot keresni, ezáltal megelőzi azt is, hogy a növény lusta legyen. Használja a 1-Component Aarde-t lehetőleg House&Garden földhöz vagy egy R. H. P.- földhöz.
  • Újrahasznosításkor trágyázza meg a földet tengeri alga mésszel.
  • Adagolás: 5 ml/1 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.