Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
House & Garden Drip Clean

House & Garden Drip Clean

Termék kód: GRO1070

liter:
0,5 liter6 690 Ft
1 liter11 290 Ft

6 690 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A House & Garden Drip Clean rendkívül hasznos rendszer azok számára, akik csepegtető öntözőrendszert használnak. Úgy működik, mint egy mágnes, és minden egyes öntözéskor eltávolít egy kis szennyeződést. A Drip Clean tisztán tartja a csöveket, emellett még zöldebbé és életerősebbé teszi a növényeket.

Megfelelő arányban használva tökéletesen biztonságos hatóanyag. A Drip Clean kálium és foszforvegyületeket tartalmaz, két kiemelkedően hatékony és hasznos elemet, amelyekből egy részecskét kivontak. Emiatt a nem teljes elem mágnesként kezd el viselkedni, hiszen a molekulák mindig teljes szerkezetek kialakítására törekednek. Minden locsoláskor magához vonzza a szannyeződés-részecskéket, biztosítva az öntözőrendszer tisztaságát. A Drip Clean soha nem hibázik, ezért olyan hatékony a csepegtető öntözőrendszerek dugulásának megelőzésében.

  • Használatakor minden öntözés előtt keverje bele a tápoldatba. először az alaptápanyagot készítse el, majd szükség esetén adja hozzá a serkentőket és ezután adja hozzá a Drip Clean-t. Győződjön meg róla, hogy a tápoldat EC és pH szintje megfelelő.
  • Már kezdettől fogva használja a Drip Clean-t, annak érdekében, hogy csepegtető öntözőrendszere ne duguljon el. Plusz előnyt jelent, hogy a termékben megtalálható tápanyagok nagyban serkentik növényei fejlődését. Ez észrevehető a levél színén (zöldebb a levél), és a növény erőteljesebb felépítésén.
  • Adagolás: 10 ml 100 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.