Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden Hydro A+B
House & Garden Hydro A+B

House & Garden Hydro A+B

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1071

Termékleírás

A House & Garden Hydro A+B egy egyedi összetételű alaptápanyag kőzetgyapotra, agyaggolyóra, perlitre stb.

Elsősorban a kőzetgyapoton hatékony. A Hydro A+B pontosan erre a termesztési módra optimalizált. A növekedési és a virágzási szakaszban is biztosítja az elégséges tápanyagellátást. Szubsztráton való termesztés legfőbb előnye, hogy a tápanyagok adagolása a növényekhez szabályozható és optimalizálható. House & Garden alaptápanyaga a Hydro A&B erre a termesztő módszerre van kifejlesztve és minden szennyező ballasztanyagtól mentes, ezáltal a szubsztrátum nedvszívó kapacitása teljesen kihasználható és megtartható lesz. A különböző elemekből álló, legtisztább és magas értékű tápanyagoknak kifinomult összetétele miatt, úgymint EDDHA-vas is, ez az az anyag, amivel egy növényt optimálisan és hatékonyan tud táplálni, ugyanúgy a növekvési szakaszban, mint a virágzási szakaszban.

  • A tápoldat elkészítése: Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja hozzá először az A-t, jól keverje el. Adja hozzá a B-t, ismét jól keverje el.
  • EC érték beállítása: termesztés kezdetén 1,2 és azután a termestési ciklus alatt a növény igényeihez kell állítani, a virágzás végére az EC 2,0 kell legyen.
  • pH érték beállítása: tápanyag savasítása PH (-)-al (lefelé) vagy a tápanyag lúgosítása PH (+)-al (felfelé) egészen egy 5,7 és 6,7 közötti értékig. Az edényt ezután teljesen engedje fel vízzel. Esetleg stimulátorok hozzáadhatóak gyökérzet fejlesztéséhez, növekedéshez vagy virágzáshoz. A tápoldat így készen áll öntözésre.
  • Figyelmeztetés: Ne adagolja A-t és B-t egyszerre. A komponensek reakcióba lépnek egymással, mely egy nem teljes tápanyagot, üledéket és eldugulást okoz. Használjon hitelesített EC és PH mérőket.
  • Ültetés előtt jól nedvesítse meg a szubsztrátot (+/-90% nedvesség) az optimális felvételszintért. Engedje fel a termesztő edényt vagy csíkot egy könnyű tápanyagot tartalmazó (EC 1,2) tápoldattal és hagyja ezt egy napig állni. Vágja fel a csíkot az alján vagy nyissa ki a termesztő edényt, hogy a felesleges vizet a szubsztrátból vissza tudja folyatni a tápvíz edénybe. A szubsztrát így készen áll az ültetésre. Ezután tartsa a szubsztrátot egy kicsit szárazabban így a csemete gyökereinek muszáj lesz vizet és tápanyagot keresni. Így nem lesz "lusta" a növény.
  • Adagolás: 4 ml/1 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.