Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden Stimulator-1
House & Garden Stimulator-1

House & Garden Stimulator-1

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1073

Termékleírás

A House & Garden Stimulator-1 egy megbízható gyökérserkentő minden alapos kertész számára.

A Stimulator-1 gondoskodik az egészséges fő- és hajszálgyökerek gyors növekedéséről, ezáltal a tápanyagok felvétele jelentősen megnő. Stimulator-1 megvédi a növény gyökereit a fajtársai negatív hatásaitól, káros baktériumok, vírusok és gombák támadásaitól. Stimulator-1 a gyökérkörnyezetet is javítja a talajban. Ezáltal tudják az enzimek, jótékony baktériumok és gombák a feladatukat végezni, és így a növény képes a gyökerein keresztül a tápanyagot jobban és gyorsabban magába szívni.

  • Használja Stimulator-1-t a termesztés első öt hetében. Adagolja először a bázistápanyagot (például A&B Aarde, Hydro vagy Cocos) a tápvízhez. Állítsa be a pontos EC- és PH értéket és utoljára adja hozzá a Stimulator-1-t. A tápoldat így készen áll öntözésre.
  • Ültetéskor jól nedvesítse meg a földet a csemete körül és ismételje ezt egészen addig, amíg az meg nem ered. Ezután tartsa a földet egy kicsit szárazabban így a csemete gyökereinek muszáj lesz vizet és tápanyagot keresni, ezáltal megelőzi azt is, hogy a növény lusta legyen.
  • Adagolás: 1 ml/ 1 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.