Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kókusztégla mosott csomagolt 4.5 kg

Kókusztégla mosott csomagolt 4.5 kg

Ezt a terméket eddig 47 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

1 600 Ft

Termék kód: GRO2892

Termékleírás

Mosott és egyenként csomagolt kókusztégla. Rengeteg előnyös tulajdonsága mellett olcsó és környezettudatos is, mert gyorsan újratermelődik, és az élelmiszer- és kozmetikai ipar melléktermékeként nagy mennyiségnem áll rendelkezésre.

 

Kiváló a víztartó képessége és levegőssége, ugyanakkor a felesleges vizet átengedi. Szellőssége miatt ideális a gyökérfejlődésnek, ami miatt a tökéletes választás palántaneveléshez. A kókuszrost tömegének 7-8-szorosát képes felvenni vízből, pH-ja semleges, EC-értéke 0,5 alatti. További előnyei: lassan bomlik, steril, könnyedén újranedvesíthető. A tõzegnél sokkal tartósabb, szerkezete stabilabb.

 

A kókuszrost a legtöbb talajművelési módban (passzív hidropónikus rendszerekben, illetve termőföldben való termesztéshez is) felhasználható, egyedüli közegként, vagy talajkeverékek feljavítására is. Külön víztározó rétegként is kihasználhatóak előnyös tulajdonságai. Biogazdálkodásban is alkalmazható.

 

FIGYELEM! A nem pufferelt (csak mosott) kókuszrost használat előtt kalciummal kezelendő (pufferelés).

 

Ajánlatos kifejezetten kókuszrosthoz ajánlott műtrágyákat választani.

 

Tulajdonságok:

  • mosott
  • 4.5 kg
  • Vezetőképesség < 0,4 ms/cm2 alatt
  • Préselési arány: 1:5
  • Rostok hossza: < 4 mm
  • Nedvességtartalom: < 20%
  • pH: 5,5- 6,5
  • nem hajlamos a penészedésre

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.