Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kertészeti és szántóföldi növények fejlődési rendellenességei
Kertészeti és szántóföldi növények fejlődési rendellenességei

Kertészeti és szántóföldi növények fejlődési rendellenességei

Nincs Raktáron

4 900 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2297

Termékleírás

 

A növénytermesztésre - akár szántóföldi, akár kertészeti - rendkívül nagy hatással van mindennemű környezeti változás: legyen az fényviszony, páratartalom, vagy hőmérséklet. Emellett a környezet védelmének növekedése és a klímaváltozás is olyan élettani és fejlődési rendellenességeket indukálnak, amit nem lehet kórokozók, kártevők megjelenésével indokolni.

A fejlődési zavarok és betegségek legalább 60 százalékát - a növényorvosok- és védők szerint - ezek a hátrányos környezeti faktorok váltják ki.

A Terbe István, Slezák Katalin és Kappel Noémi által létrehozott könyv első részében ezeket a rendellenességeket, a  kiváltó okokat, a megjelenés ideje, helye és időintervalluma alapján való kategorizálását ismertetik meg az olvasóval.

A szerzemény fennmaradó egységei a termesztett növényeken megfigyelhető élettelen tényezők által okozott negatív változásokat tárja elénk - legyen az gyümölcs, zöldség, dísznövény, gomba vagy akár gabona. Utat mutat a felismeréshez, kezeléshez és megelőzéshez egyaránt, ezáltal elkerülhető a minőség romlása, a termelékenység csökkenése és közvetve a nyereség csökkenése.

Képekkel illusztrált bejegyzések könnyítik meg a tünetek beazonosítását.

A szerzők modern, színvonalas ismeretek tárházát bocsátják az olvasó elé, mely mindennemű növénytermesztőnek nagy hasznára lehet. Emellett a növényvédők és -orvosok, agrár területi hallgatók számára is rengeteg új ismeretet tartalmazhat a környezettudatos nézőponttal kapcsolatban

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.