Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Stanislav Grof: LSD Pszichoterápia (könyv)
Stanislav Grof: LSD Pszichoterápia (könyv)

Stanislav Grof: LSD Pszichoterápia (könyv)

Nincs Raktáron

4 790 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED1008 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Stanislav Grof: LSD Pszichoterápia (Oriold és Társai Kiadó, Budapest, 2013.)

Eredeti cím: LSD Psychotherapy (2008)

(490 oldal, puha kötés)

Fülszöveg:

Stanislav Grof dr. kutató-orvos, pszichoterapeuta, a 60-as években a Prágai Pszichiátriai Intézetben, Csehszlovákiában kezdte LSD kutatásait, melynek eredményeit sikeresen integrálta lélekgyógyító gyakorlatába.

Az LSD pszichoterápia izgalmas és provokatív mű, ami az emberi tudat, az érzékelés és a valóság természetével kapcsolatos kérdéseket is felvet. Grof forradalmian új lélektanának megalkotása által, valamint a „nem szokványos tudatállapotok pszichológusaként”, a spirituális krízisek demedikalizálásának úttörőjeként írta be magát a lélektan történetébe. Grof kutatásaira építve az emberi elme, a tudat és a tudattalan újszerű térképét vázolja fel, amiben helyet kapnak a módosult tudatállapotok, a transzcendens tapasztalások, a pre- és perinatális (születés előtti és születés körüli) élmények, a faji, a kollektív és a filogenetikus emlékek, az archetipális képek vagy akár a sámáni transzállapotok illetve a halálközeli élmények is. Az LSD pszichoterápia könyv Grof transzperszonális pszichológiájának az alapvetését képezi, egyszerre tudományos igényű mű illetve kaleidoszkópszerű olvasói kalandra hívó szöveg, ami a lélek mélyrétegeit tárja fel az érdeklődők előtt.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.