Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Dohány (Nicotina rustica) mag
Dohány (Nicotina rustica) mag

Dohány (Nicotina rustica) mag

Ezt a terméket eddig 39 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

1 500 Ft750 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HER0236/1

Termékleírás

A dohány (Nikotina rustica) a burgonyafélék családjába tartozik.Ennek a növénynek a leszárított leveleiből készülnek a különböző dohány termékek. Fogyasztása mellett a dohányt növényvédő szerként szokták alkalmazni például az atkáknál. Így elkerülik a vegyszeres permetezést és egyfajta természetes módon történik a növényvédelem. Ha viszont fogysztják, akkor a leggyakrabban füst formájában, vagy esetleg szippantják (tubák)vagy rágják.

Előfordulási helye: Észak-és Dél-Amerika, Ausztrália valamint Dél-Afrika. A dohánynak több fajtája is ismert. A Nikotina rustica (vad dohány) az ismert dohányfajták közül a leghatásosabb. Főleg dohánypor vagy rovarírtószerek előállításánál használják.

A nikotin az alkaloidok közé sorolható vegyület. Minden burgonyafélében megtalálható (paradicsom, burgonya) viszont a dohányban nagy mennyiségben van jelen.

Általános csíráztatási tudnivalók:

 

NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA! KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.