Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Philips HPI-T Plus MH

Philips HPI-T Plus MH

Ezt a terméket eddig 6 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

10 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0011

Termékleírás

 

Quartz fémhalogén lámpa a növekedési időszakra. Átlátszó csőbúrája a teljes fényleadást lehetővé teszi. Természetes fehér, 4500 K.es fénye jó színt és eredményes növekedést tesz lehetővé.

 

Használata hosszú növekedési idejű növényeknél, vagy sok, rövid növekedési idejű növény esetén indokolt, hiszen ekkor a minősége busásan megtérül.

 

Az egyedülálló, 3 sávos technológia magas fényhasznosítást biztosít a kezdeti és a teljes élettartam miatt, ezért az izzó által leadott teljes fény hasznosul.

 

Minimális karbantartást igényel, csak vízszintes égetési helyzetben használható. Fényleadása a használati idő növekedésével sem csökken jelentősen, a kezdeti 100%-ról 20.000 óra használat után még mindig 60%-os leadást várhatsz.

 

Fényereje nem szabályozható, és csak megfelelő teljesítményű trafóval működtethető, tehát a 400W-os fényforráshoz 400W-os trafót kell választani. Ezeket a trafókat IDE KATTINTVA találhatod meg.

 

Tipp: ezeket az izzókat sose érints meg szabad kézzel, mert a bőr olajtartalma nem csak az izzó élettartamát rövidítheti, de a hő hatására és az olajos felület miatt akár szét is robbanhat az izzó búrája!

 

Technikai paraméterek:

Paraméterek

250 W

400 W

Működési feszültség

128 V (trafó szükséges)

125 V (trafó szükséges)

Fejelés

E40

E40

Fényáram

20500 lm

41000lm

Fényhasznosítás

84 lm/W

92 lm/W

Méretei (hossz x átmérő)

255 mm x 47 mm

286 mm x 47 mm

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.