Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Prosystem Aqua hidroponikus rendszer vezérlő

Prosystem Aqua hidroponikus rendszer vezérlő

Raktáron

799 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3746 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Videó: Hydroponic System, Controlador de nutrientes automático - Prosystemaqua Gyártó honlapja

Termékleírás

A Prosystem Aqua hidroponikus rendszer vezérlő egy automatikus tápanyagvezérlő és trágyázórendszer mindenféle - különösen hidroponikus növényekhez. Térfogatát tekintve a víztartályokhoz illeszthető, különféle műtrágyák és tápanyagok egyidejű kijuttatására képes, miközben a víztartály pH-ját is szabályozza. A tápanyagok és a pH adagolása a folyamatos vezetőképesség-szabályozás révén teljesen automatizált, így a felhasználó által kívánt vezetőképességű megoldás lehet alkalmazni. A tápanyagok vízben való feloldásával a növény gyökerei hatékonyabban tudják felvenni azokat. Használati útmutató itt található.

Szinte minden szárazföldi növény képes növekedni ezzel a rendszerrel, bár előnyei bizonyos növényeknél hangsúlyosabbak másoknál. Ezzel a talajmentes művelési technikával elkerülhetőek a hagyományos mezőgazdaságra jellemző akadályok. A különböző szubsztrátumok használata lehetővé teszi a növények növekedését befolyásoló tényezők, például az oxigénellátás, a táplálkozás és az oxigénellátás jobb szabályozását. Ezenkívül ez a módszer biztosítja a növény számára az optimális növekedéshez szükséges alapvető elemeket. A hidroponikus rendszer alkalmazása akkor javasolt, ha nincs a növény megfelelő fejlődéséhez szükséges mezőgazdasági adottságokkal rendelkező talaj. A hidroponika mindig mezőgazdasági talaj nélküli művelés, de nem minden talaj nélküli kultúra hidroponikus. Sok talaj nélküli művelési mód nem használja a hidroponikus növényekhez szükséges ásványi megoldásokat.

A csomag tartalma

  • tápanyag-szabályozó
  • pH szonda
  • EC szonda
  • pH szondatartó
  • EC csatlakozó kábel
  • tartalmaz pH7 és pH4 kalibráló palackot
  • befecskendező és szívócsövek
  • injektorok
  • tartók és támasztékok a rögzítéshez
  • használati útmutató az üzembe helyezéshez
  • PPR kollektor

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.