Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Hydro Roots
Plagron Hydro Roots

Plagron Hydro Roots

Válassz kiszerelést
100 ml2 590 Ft
250 ml4 490 Ft
1 liter9 990 Ft
5 liter41 490 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

2 590 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3912 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Gyártó honlapja

Termékleírás

Plagron Hydro Roots egy foszfort és bórt tartalmazó gyökérerősítő adalékanyag, mely jelentős mértékben elősegíti a gyökérnövekedést és növelé a növény ellenállóképességét. A komponensek kombinációja biztosítja a tápanyag-felszívódás fokozódását. A gondosan kiválasztott ásványi elemek közvetlen és pozitív hatással vannak a növények gyökérrendszerére, emellett segítik a gyökerek beindulását és növekedését. A jól fejlett gyökérrendszer javítja a növények növekedését azáltal, hogy növeli a tápanyag- és vízfelvételt.

Előnyei
  • A Hydro Roots nem tartalmaz szerves elemeket. Ezért kiválóan alkalmas hidroponikus rendszerekben történő termesztésre. Ez azt is biztosítja, hogy a tápoldatok hosszabb ideig stabilak legyenek.
  • A foszfornak köszönhetően elősegíti a gyökérnövekedést, megnöveli a gyökérhosszt és javul a gyökérsejtek osztódása, valamint a gyökérsejtek megnagyobbodása.
  • A bór fokozza az enzimrendszerek aktivitását, ami jobb tápanyag-felszívódást eredményez.
Használat

Használat előtt jól rázza fel a tápoldatot. Adjon 1 ml Hydro Roots 1 liter vízhez (1:1000). Használja ezt az oldatot minden öntözéskor a virágzási fázis negyedik hetéig rövid ciklusú növények esetében. 

Gyakori kérdések a Plagron Hydro Roots-ról

Igen, ez egyáltalán nem jelent problémát.
Mivel a fő cél az, hogy a növénynek a virágzás kezdetén elegendő gyökere legyen, hogy az energiáját virágzásra fordíthassa, ezért  Hydro Roots adagolását érdemes abbahagyni a virágzás harmadik hete után.
A fő különbség az, hogy a Power Roots szerves elemeket tartalmaz, ezért kevésbé alkalmas öntözőrendszerben való használatra. Kifejlesztettük a Hydro Roots-ot, amely szigorúan ásványi anyag, így nem okoz problémát a (keringetett) öntözőrendszerében. Összefoglalva, a Power Roots alkalmasabb a kézi etetésre, a Hydro Roots pedig a rendszeres etetésre. Ha ragaszkodik hozzá, továbbra is használhatja a Power Rootot egy rendszerben, de ügyeljen arra, hogy rendszeresen tisztítsa.

 

100 ml2 590 Ft
250 ml4 490 Ft
1 liter9 990 Ft
5 liter41 490 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.