Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Vita Race permet
Plagron Vita Race permet

Plagron Vita Race permet

Válassz kiszerelést
0,1 liter4 190 Ft
1 liter16 790 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

4 190 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO0674 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Videó: How to use Plagron Vita Race Gyártó honlapja

Termékleírás

A Plagron Vita Race permet egy vaspermet a növekedési fázisra és a virágzási szakasz első három hetére. A vas fontos összetevője a klorofill képződésének, ami serkenti a fotoszintézis folyamatát. Ennek következtében a növény egészséges és zöld lesz, mely által a növény könnyen képes energiát termelni a növekedéshez és a virágzáshoz. Ez biztosít optimális végeredményt.
 
Előnyei
  • serkenti a klorofill termelődését
  • serkenti és felgyorsítja a növekedést és a virágzást
  • növeli az ellenállást
Használat
Használat előtt jól rázza fel a tápoldatot. Adjon max 5 ml Vita Race-t 1 liter vízhez (1:200). Ezzel a tápoldattal hetente lehet permetezni a növényt, egészen a virágzási fázis harmadik hetéig. Az optimális eredmény elérése érdekében annyit használjon, míg folyadék csepeg le a levelekről.

Gyakori kérdések a Plagron Vita Race permetről

Igen, a Vita Race minden termesztési stílussal kombinálható, feltéve, hogy a Vita Race a levelekre kerül permetezve. A Vita Race sprayként működik a leghatékonyabban.
A levelek főleg a nap folyamán szívják fel a tápanyagokat. Így a nap eleje a legjobb idő a permetezésre. A növény ezután a nap hátralévő részében képes felvenni a tápanyagokat.
Nem, ez normális, és nem káros a növényekre - ezt a Vita Race szerves összetevői okozzák. A termék vízben való feloldása után egy idő után beindul egy természetes bakteriális folyamat.
A Vita Start bio vitamin spray palántákra, dugványokra és anyanövényekre, amely nitrogént és káliumot tartalmaz. A nitrogén fokozza a növény növekedését, a kálium pedig biztosítja a sztómák aktivitását. A Vita Race egy bio lombozat takarmány érett növények számára. Foszfort, káliumot és vasat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a növények növekedését és virágzását, valamint a klorofilltermelést.

 

0,1 liter4 190 Ft
1 liter16 790 Ft

 

Kapcsolódó termékek

  • Plagron Batmix föld
  • Plagron Alga Grow tápoldat
  • Plagron Green Sensation booster
  • Plagron Power Roots gyökérstimulátor
  • Plagron Allmix föld
  • Plagron Royal Mix föld
  • Plagron PK 13-14 műtrágya
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.