Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Keserűfű, álomfű (Calea zacatechichi) herba

Keserűfű, álomfű (Calea zacatechichi) herba

Ezt a terméket eddig 210 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

2 500 Ft

Termék kód: HER0003/1

Termékleírás

Közép-Mexikóban és Costa Ricában élő lágyszárú növény.

A Calea kimagasló szeszkviterpén-lakton tartalommal bír. Tartalmaz úgynevezett keserűanyagokat, mint germacranolide, calaxin, ciliarin, caleicin A és B, caleocromen A és B.  A levelek aromás összetevői jellegzetes illatot kölcsönöznek a növénynek. 

A Calea zacatechichi szára hengeres, bársonyos pelyhekkel borított. A fiatal ágak világos zöldek vagy halványbordók ha hirtelen erős fényhatás éri őket, az idősebbek sötét- vagy barnászöldek. A fás részek barnák, belül puha bélt tartalmaznak.  Az ágrendszer többszörösen elágazó, bokorszerű. Termesztése: eredeti élőhelyének megfelelően szereti a napsütéses, száraz helyeket, de tápanyagdús földben termeszthetjük igazán jól.

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nagyon kiváló termék. Visszatérő vásárló leszek. Eddig bármit vásároltam tőletek, semmi nem okozott ...

tovább

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.