Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Mulungu (Erythrina mulungu) Por

Mulungu (Erythrina mulungu) Por

Ezt a terméket eddig 101 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

3 490 Ft

Termék kód: HER0172/2

Termékleírás

A Mulungu fa egy látványos virágzattal rendelkező fafajta, melynek őshazája az amazóniai őserdő razil része, illetve Peru. Díszfaként is tartják. Az európai égövön nem él meg, azonban természetes élőhelyén akár 10-20 méteres magasságig is megnő. Narancsvörös, korall-szerű virágait madarak porozzák be.

Fő hatóanyagai olyan alkaloidok, mint az erythravine, és annak egyik változata, a 11-alfa-hidroxi-erythravine. A fakéreg a tetrahidrokinolinok egész sokaságát tartalmazza. Találhatók még benne polifenolos antioxidánsok, cseranyagok, és keserűglikozidák.

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.