Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml
Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml

Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml

Ezt a terméket eddig 510 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

1x 3 000 Ft
3x 2 500 Ft (-17%)
10x 2 200 Ft (-27%)
18x 2 000 Ft (-33%)
90x 1 800 Ft (-40%)

Termék kód: HED1593

Termékleírás

Megérkeztek üzleteinkbe az eredeti és utánozhatatlan Poppers Super Rush aromák.

Az egyik legismertebb aroma a világon a Poppers Super Rush, mely Pentyl nitritet tartalmaz. A piacon kapható egyéb rush termékkel ellentétben, amik más alkyl-nitriteket tartalmaznak, a Super Rush aromája az egyik legintenzívebb. Mindez annak köszönhető, hogy a Poppers Super Rush aroma a világhírű, "régi" rush közvetlen utódja, és megőrizte a népszerű előd minden előnyét!
A Poppers Super Rush hosszan tartó érzéki feszültséggel tölti meg a levegőt, és segít oxigéndús vért juttatni az agyba, ezáltal fokozva az érzéki örömöket.

A Rush aromát csak nyílt helyiségben használd. A Rush aroma EU formula nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül drognak.  Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat. A Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. Ha azt szeretnéd, hogy gyorsabban párologjon, akkor öntheted a párologtatóba is, de véletlenül se gyújts alá! Ne használd ha keringési problémád van, illetve, ha valamilyen gyógyszert szedsz. Ha a bőrödre került, szemedbe fröccsent, vagy lenyeltél belőle, azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

Óvakodjon a kétes eredetű hamis aromáktól amelyek amlyl-nitrit vagy butyl-nitrit tartalmúak.Ezek birtoklását a magyar törvények fokozottan büntetik és veszélyesek!  A nálunk kínált aromák maximális biztonsággal használhatóak, ellenőrzött hivatalos importőr terméke. Az aroma pentyl-nitritet tartalmaz.

Mennyiségi kedvezményünk a vegyesen összeválogatott aromákra is érvényes, ám külön termék lévén a webshop ezt automatikusan nem számolja. A kedvezményes végösszeget ügyfélszolgálatunkon tudja megérdeklődni, illetve kollégánk a rendelés elküldése előtt felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket.

Nem emberi fogyasztásra! Kizárólag aromaterápiás célra! Gyermekektől elzárva tartandó!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.