Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
ONA Liquid Szagsemlegesítő Folyadék Fresh Linen

ONA Liquid Szagsemlegesítő Folyadék Fresh Linen

Válassz kiszerelést

6 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2785

Termékleírás

 

Az ONA Liquid szagsemlegesítő folyadék egy igen erős szagsemlegesítő. Az ONA termékek, ahogy az ONA Liquid is, 32 növény illóolajának keverékéből áll. A természetes illóolajok elpárolgása során felszabaduló illatmolekulák nemcsak elfedik, hanem semlegesítik a kellemetlen szagokat.

 

Illat: Fresh Linen

 

Az ONA Liquid előnye, hogy akár egyszerre több helyen is használható, ha öntünk ki belőle kis tálkákba, vagy tégelyekbe. Emellett folyékony formulájának köszönhetően hatékonyabban párolog, ami megsokszorozza hatékonyságát. 

 

Az ONA termékcsalád környezetbarát és teljesen természetes, veszélytelen az állatokra, növényekre és emberekre, így használata teljesen biztonságos.

 

Az ONA Liquid előnyei:

  • bárhol használható
  • kiadós
  • környezetbarát
  • nem mérgező

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.