Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Power Bank Vaporizerekhez

Power Bank Vaporizerekhez

Raktáron

44 900 Ft

Termék kód: HED0826

Termékleírás

Egyidőben tölti a csatlakoztatott készüléket és (hálózati csatlakozás esetén) önmagát is, így nincs időkiesés, és attól sem kell félnünk, hogy mire legközelebb használnánk, lemerült állapotban találjuk a töltőt.

Akár több készüléket is tölt egyszerre, tehát pl. laptopot és mobiltelefont is. A laptopot a DC csatlakozóról, a mobilt pedig a beépített USB aljzatról. Időhiányosoknak szintén remek választás!

Nagy laptopgyártók termékei tölthetőek róla: Acer, Asus, Averatec, IBM/Lenovo, Dell, Fujitsu Siemens, Gateway, HP/Compaq, NEC, Panasonic, Toshiba, Sony. A felsoroltak mindegyikéhez található adapter a csomagban, így ha laptopcserére is kerül a sor, ez a power bank attól még használható marad.

Bármilyen DC csatlakozóval rendelkező eszköz - tehát a Vaporizerek is - használhatóak erről a töltőről.

 

Technikai adatok:

- teljesítmény: 40Wh - 10760mAh

- típus: Li-ion akkumulátor

- állítható kimeneti feszültség: 8,4V, 12V, 16V, 19V

- 1db USB csatlakozási lehetőség

- töltési idő: 4 óra

- méretek, súly: 8,3cm x 17.3cm x 2,3cm, 430g

 

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.