Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Nutripot Hydro DWC Rendszer Egy Növényhez 18 literes

Nutripot Hydro DWC Rendszer Egy Növényhez 18 literes

Ezt a terméket eddig 13 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

9 990 Ft

Termék kód: GRO2733

Termékleírás

Nutripot Hydro DWC Rendszer Egy Növényhez 18 literes

Ha nem áll sok hely rendelkezésre, de szeretne felnevelni egy növényt hidropóniás módszerrel, akkor itt egy megfelelő termék. A növekedési szakaszon át egészen a termőre fordulásig alkalmazható rendszert állítottunk össze.

Használata: A hydro golyókat beletesszük a lyukacsos cserépbe, majd a tápoldatos vízzel teli edénybe helyezzük. Az edény alsó részén a levegőztető pumpa ellátja a növény gyökérzetét oxigénnel. A porlasztókő és a pumpához kapcsolódó hidrorendszerhez szükséges csővezeték is elősegíti a termelés hatékonyságának növelését. Az ideális ph értéke 5,5-6 között mozoghat a hidropóniás rendszernél. Erre nagyon fontos figyelni a növény teljes élete során. A páratartalomra és a ph értékének megfelelő szinten tartására érdemes fokozottan odafigyelni a növény egész élete során.

A tartály mérete: 34x34x38 cm

Termék tartalmazza:

  • 1 db 18 literes tartály
  • 1 db Hailea ACO-2201 levegőztető pumpa 
  • 1 db 50mm átmérőjű levegőztető porlasztókő labda
  • 1 db 2 méteres átlátszó csővezeték hydropóniához 


Termékek amit a rendszerhez ajánlunk:

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.