Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
Atami PK 13-14

Atami PK 13-14

Termék kód: GRO1000

liter:
1 liter5 500 Ft

5 500 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A növény foszfor (P) és káliumigénye (K) igen magas a virágzási szakasz alatt, ha ezt ki tudja a termesztő elégíteni, a növény részéről nem marad el a hála! Erre kínál teljeskörű megoldást a PK 13-14. A foszfor többek közt gyorsítja a sejtosztódás a virágokban, így nagyobb lesz a méretük. A foszfor továbbá kulcsfontosságú szerepet játszik a növényi anyagcserefolyamatokban. A kálium a növényi nedvek áramlásának optimalizásához járul jelentősen hozzá. Ez vastagabb szárak és erősebb ágak fejlődését eredményezi a növényben, aminek következménye a nagyobb terméshozam. A kálium továbbá serkenti a virágos szárakban a cukortermelést a végtermék illatának és ízének javulását eredményezve.

A foszfor és kálium kombinációja egy aranyat érő oldatot ad, ezért kihagyhatatlan a tökéletes szürethez. Ilyen szempontból a PK 13-14 kötelező minden virágzó növény számára. Használható bármilyen közeghez, egyből felvehető a növény számára, és szennyező vegyületektől mentes. A PK 13-14 továbbá erős gyökérzetet biztost.

  • Felhasználás: A rendes NPK tápokhoz hozzáadva használható termőközegtől függetlenül (akár termőföld, mesterséges és kókusz közegek és hydrorendszerek esetén). A virágzás első hetétől kezdve adagolható a tápoldathoz hozzákeverve, akár napi rendszerességgel öntözésekkor. A szüret előtti utolsó héten ki kell mosni a közegből vízzel és enzimekkel.
  • Termesztői tanács: Lassan emelje a PK 13-14 adagot. Így a növény jobban tud alkalmazkodni hozzá, ami a termésen is meglátszik.
  • Adagolás: 2,5-15 ml 10 liter tápoldathoz.
  • NPK PK 13-14: 0-17-18 (m/v).

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.