Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Alga Bloom
Plagron Alga Bloom

Plagron Alga Bloom

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0850

Termékleírás

A Plagron Alga Bloom olyan organikus tápoldat amely környezettudatos vásrlóknak ajánlott talajon történő termesztéshez. A tápoldat nitrogén, foszfor és kálium gondosan összeállított  keverékeként a növény által azonnal hozzáférhető formában van jelen, és ily módon optimalizálja a virágzást. Az algák értékes anyagokat tartalmaznak, úgy mint vitaminokat, aminosavakat, fermentanyagokat és hormonokat. Ezek nem csak az egészséges növekedésről és virágzásról, hanem a vitalitásról és az ellenálló képességről is gondoskodnak, valamint biztosítják a jó minőséget és a kiváló íz világot.

Adagolás: 4ml / L

Alkalmazás előtt alaposan felrázandó. Adagoljon maximum 4ml Alga Bloom tápszert minden liter vízhez (1:250). Az így készített oldat termőfázisban minden öntözési forduló során alkalmazandó.

Fontos:
Álló helyzetben szállítandó és fénytől elzárt helyen tárolandó. Mivel az Alga Bloom szerves összetételű, ezért vízzel történő elegyítést követően 24 órán belül fel kell használni.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.